Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
makinarito SATANS
the tactical Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 21.8
average Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Agudo rent richting de bal. Agudo met een sublieme pass. Kostecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostecki draait met de bal, schiet en ... Cordero probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Doeltrap. Duarte trapt de bal weg. Starší kopt de bal weg. Daar is Kostecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostecki schiet op doel. Cordero bokst de bal weg.

21e minuut.
Cruzata passt de bal met de wreef. Kostecki rent richting de bal. Kostecki passt de bal met de wreef. Ochoa rent richting de bal. Ochoa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Medina geeft een hoge lob. Aragón rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toscano. Toscano krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Pereda is nu in balbezit. Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Kostecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostecki haalt uit met een fantastische trap. Cordero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
makinarito - SATANS 1:0

40e minuut.
Ochoa probeert naar een medespeler te passen. Artiles is nu in balbezit. Artiles passt de bal zonder na te denken. Agudo heeft problemen om de bal te vangen. Agudo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ochoa is nu in balbezit. Ochoa geeft de bal voor. Lantigua rent richting de bal. Kostecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: makinarito 40%, SATANS 60%.
makinarito - SATANS 1:0

48e minuut.
Starší verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoa rent richting de bal. Ochoa passt de bal zonder na te denken. Daar is Kostecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostecki haalt uit met een fantastische trap. Paal!

51e minuut.
Riverón passt de bal zonder na te denken. Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Starší geeft een hoge lob. Kostecki rent richting de bal. Kostecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ochoa passt de bal in één keer door. Kostecki heeft problemen om de bal te vangen. Agudo is nu in balbezit. Agudo haalt uit met een fantastische trap. Cordero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
makinarito - SATANS 2:0

55e minuut.
Cordero trapt de bal weg. Starší kopt de bal weg. Klungelig pakt Lage de bal. Kostecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ochoa is nu in balbezit. Ochoa passt de bal in één keer door. Kostecki rent richting de bal. Kostecki schiet op doel. Cordero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
makinarito - SATANS 3:0

82e minuut.
Starší kopt de bal weg. van Kempen speelt de bal door. Toscano speelt de bal door. Kostecki rent richting de bal. Kostecki haalt uit met een fantastische trap. Cordero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: makinarito 32%, SATANS 68%.
makinarito - SATANS 3:0