Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agua Mala FC The Strong
Normal Tactiek tirando.0
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 43.5
poor Schieten excellent
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Giggѕ rent richting de bal. Pupo met een sublieme pass. Zaldívar rent richting de bal. Pionek verovert de bal door een tackle van achteren. Pionek draait met de bal, schiet en ... Casañas bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

2e minuut.
Hajduk met een snelle inworp. Frank is nu in balbezit. Frank met een sublieme pass. Daar is Giggѕ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giggѕ draait met de bal, schiet en ... Casañas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alvarado heeft problemen om de bal te vangen. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agua Mala FC - The Strong 0:1

4e minuut.
Pionek met een snelle inworp. bin Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hassan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Giggѕ de bal. Giggѕ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
bin Hassan onderschept slim de pass. bin Hassan passt de bal met de wreef. Giggѕ heeft problemen om de bal te vangen. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap. Casañas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agua Mala FC - The Strong 0:2

9e minuut.
Alamanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Alamanos geeft de bal voor. Pionek kopt de bal weg. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Pionek met de inworp. Pupo is nu in balbezit. Pupo met een sublieme pass. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ draait met de bal, schiet en ... Casañas bokst de bal weg.

11e minuut.
Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ passt de bal zonder na te denken. Hajduk rent richting de bal. Hajduk schiet op doel. Casañas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agua Mala FC - The Strong 0:3

19e minuut.
bin Hassan geeft een hoge lob. Giggѕ kopt de bal weg. Ulacia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pionek is nu in balbezit. Pionek haalt uit met een fantastische trap. Casañas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Hajduk draait met de bal, schiet en ... Casañas speelt de bal door. Frank kopt de bal weg. Giggѕ heeft problemen om de bal te vangen. Giggѕ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Frank rent richting de bal. Frank passt de bal met de wreef. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Font de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agua Mala FC - The Strong 0:4

23e minuut.
Frank met een snelle inworp. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduk onderschept slim de pass. Hajduk haalt uit met een fantastische trap. Alvarado probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agua Mala FC - The Strong 0:5

24e minuut.
Pesantez passt de bal met de wreef. Daar is Baev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pérez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Peña maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agua Mala FC - The Strong 1:5

29e minuut.
Frank rent richting de bal. Frank probeert naar een medespeler te passen. Daar is Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Hajduk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez rent richting de bal. Hajduk verovert de bal door een tackle van achteren. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agua Mala FC - The Strong 1:6

31e minuut.
bin Hassan speelt de bal door. Pionek rent richting de bal. Pionek passt de bal zonder na te denken. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduk passt de bal in één keer door. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ draait met de bal, schiet en ... Alvarado probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agua Mala FC 77%, The Strong 23%.
Agua Mala FC - The Strong 1:6

50e minuut.
Frank met een sublieme pass. Giggѕ rent richting de bal. Alvarado rent richting de bal. Giggѕ verovert de bal door een tackle van achteren. Giggѕ draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Casañas met een harde bal richting middenveld. Frank kopt de bal weg. Zaldívar heeft problemen om de bal te vangen. Pionek rent richting de bal. Pionek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Pionek kopt de bal weg. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ onderschept slim de pass. Hajduk rent richting de bal. Hajduk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agua Mala FC - The Strong 1:7

58e minuut.
Pesantez geeft de bal voor. Giggѕ kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Font de bal onder controle te krijgen. Hajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Frank met een sublieme pass. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ verovert de bal door een tackle van achteren. Giggѕ draait met de bal, schiet en ... Casañas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agua Mala FC - The Strong 1:8

61e minuut.
Casañas met een harde bal richting middenveld. bin Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hassan probeert naar een medespeler te passen. Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Casañas met een harde bal richting middenveld. bin Hassan kopt de bal weg. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agua Mala FC - The Strong 1:9

72e minuut.
Casañas met een harde bal richting middenveld. bin Hassan kopt de bal weg. Daar is Ulacia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Casañas trapt de bal weg van het doel. Pionek probeert de bal met de borst te controleren. Pionek passt de bal met de wreef. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Casañas met een harde bal richting middenveld. Pionek is nu in balbezit. Ulacia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek onderschept slim de pass. Pionek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hassan met een sublieme pass. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pionek neemt de hoekschop. Giggѕ springt en kopt de bal. Hajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduk schiet op doel. De bal raakt de paal. Font heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agua Mala FC - The Strong 1:10

83e minuut.
Freiherr geeft een hoge lob. Giggѕ kopt de bal weg. Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek draait met de bal, schiet en ... Casañas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agua Mala FC - The Strong 1:11

87e minuut.
Casañas met een sublieme pass. Quintana kopt de bal weg. Hajduk is nu in balbezit. Hajduk schiet op doel. Casañas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agua Mala FC - The Strong 1:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agua Mala FC 81%, The Strong 19%.
Agua Mala FC - The Strong 1:12