Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Strong Agua Mala FC
tirando.0 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
29% Spel op eigen helft 71%
33 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 16.6
excellent Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Álvarez onderschept slim de pass. Álvarez geeft een lange en hoge pass. bin Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Peña draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Adalıoğlu onderschept slim de pass. bin Hassan is nu in balbezit. bin Hassan passt de bal met de wreef. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - Agua Mala FC 1:0

11e minuut.
Pionek met een sublieme pass. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ onderschept slim de pass. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Hajduk is nu in balbezit. Hajduk draait met de bal, schiet en ... Casañas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - Agua Mala FC 2:0

13e minuut.
Pionek probeert naar een medespeler te passen. bin Hassan probeert naar een medespeler te passen. Hajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - Agua Mala FC 3:0

16e minuut.
Zaldívar heeft problemen om de bal te vangen. Pionek is nu in balbezit. Pionek probeert naar een medespeler te passen. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Álvarez de bal. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pionek rent richting de bal. Pionek geeft een lange en hoge pass. Font probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Giggѕ rent richting de bal. Şoimaru rent richting de bal. Şoimaru met een sublieme pass. Pionek rent richting de bal. Pionek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Alamanos kan de bal niet met de borst controleren. Alamanos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pionek de bal. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Font trapt de bal weg. Şoimaru kopt de bal weg. Hajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pionek kopt de bal weg. Giggѕ rent richting de bal. Álvarez rent richting de bal. Giggѕ verovert de bal door een tackle van achteren. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - Agua Mala FC 4:0

36e minuut.
Baev geeft een lange en hoge pass. Giggѕ kan de bal niet met de borst controleren. Pupo rent richting de bal. Giggѕ onderschept slim de pass. Giggѕ draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Adalıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Adalıoğlu geeft de bal voor. Giggѕ kopt de bal weg. Hajduk heeft problemen om de bal te vangen. Hajduk schiet op doel. Casañas bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Giggѕ is nu in balbezit. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ verovert de bal door een tackle van achteren. Giggѕ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Strong 31%, Agua Mala FC 69%.
The Strong - Agua Mala FC 4:0

54e minuut.
Adalıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hassan rent richting de bal. bin Hassan passt de bal met de wreef. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ draait met de bal, schiet en ... Casañas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - Agua Mala FC 5:0

54e minuut.
Pionek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Frank komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Frank met de inworp. bin Hassan probeert de bal met de borst te controleren. bin Hassan passt de bal met de wreef. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Mattar passt de bal zonder na te denken. bin Hassan rent richting de bal. bin Hassan speelt de bal door. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - Agua Mala FC 6:0

58e minuut.
Peña probeert naar een medespeler te passen. Pupo rent richting de bal. Giggѕ onderschept slim de pass. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap. Casañas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
bin Hassan kopt de bal weg. Giggѕ rent richting de bal. Alvarado is nu in balbezit. Giggѕ onderschept slim de pass. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - Agua Mala FC 7:0

62e minuut.
Casañas met een harde bal richting middenveld. Şoimaru kopt de bal weg. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ onderschept slim de pass. Giggѕ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Álvarez is nu in balbezit. bin Hassan onderschept slim de pass. bin Hassan passt de bal zonder na te denken. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - Agua Mala FC 8:0

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Casañas met een harde bal richting middenveld. Frank kopt de bal weg. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Casañas trapt de bal weg. bin Hassan kopt de bal weg. Klungelig pakt Giggѕ de bal. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap. Casañas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Şoimaru met een sublieme pass. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ passt de bal in één keer door. Hajduk is nu in balbezit. Hajduk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - Agua Mala FC 9:0

76e minuut.
Inworp. Frank met een snelle inworp. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - Agua Mala FC 10:0

85e minuut.
Alamanos heeft problemen om de bal te vangen. Alamanos speelt de bal door. bin Hassan speelt de bal door. Daar is Giggѕ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giggѕ schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Strong 27%, Agua Mala FC 73%.
The Strong - Agua Mala FC 10:0