Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ACLion PedroPompaFC
4-3-3 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
23 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.9 gemiddelde waardering 19.9
average Schieten average
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Savón geeft een lange en hoge pass. Morejón kopt de bal weg. Medina rent richting de bal. Medina geeft een lange en hoge pass. Fajardo heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Naranjo heeft problemen om de bal te vangen. Ramírez rent richting de bal. Naranjo met een sublieme pass. Barbarski rent richting de bal. Barbarski haalt uit met een fantastische trap. Domenech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACLion - PedroPompaFC 1:0

25e minuut.
Laffita probeert de bal aan de voet te houden. Franco probeert naar een medespeler te passen. Medina is nu in balbezit. Medina geeft een lange en hoge pass. Barbarski krijgt zijn hoofd ertegen. Domenech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Naranjo is nu in balbezit. Naranjo passt de bal zonder na te denken. Barbarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ACLion - PedroPompaFC 2:0

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naranjo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbarski is nu in balbezit. Barbarski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Iglesias de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Naranjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranjo met een sublieme pass. Klungelig pakt Fajardo de bal. Barbarski is nu in balbezit. Barbarski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Barbarski draait met de bal, schiet en ... Sanz probeert de bal aan de voet te houden. Barbarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fajardo de bal onder controle te krijgen. Domenech bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACLion 30%, PedroPompaFC 70%.
ACLion - PedroPompaFC 2:0

53e minuut.
Savón passt de bal zonder na te denken. Naranjo is nu in balbezit. Naranjo passt de bal zonder na te denken. Barbarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Naranjo is nu in balbezit. Inworp. Naranjo met een snelle inworp. Baltodano probeert de bal met de borst te controleren. Baltodano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Fírvida probeert naar een medespeler te passen. Naranjo rent richting de bal. Naranjo met een sublieme pass. Barbarski is nu in balbezit. Barbarski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Medina geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Barbarski de bal onder controle te krijgen. Ramírez is nu in balbezit. Barbarski verovert de bal door een tackle van achteren. Barbarski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Franco probeert naar een medespeler te passen. Naranjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranjo passt de bal met de wreef. Barbarski heeft problemen om de bal te vangen. Barbarski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Fírvida speelt de bal door. Naranjo is nu in balbezit. Naranjo geeft een hoge lob. Barbarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACLion 19%, PedroPompaFC 81%.
ACLion - PedroPompaFC 2:0