Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SATANS Corona D
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 23.2
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Lago probeert naar een medespeler te passen. Lara is nu in balbezit. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Lara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pereda heeft problemen om de bal te vangen. Armas rent richting de bal. Armas probeert naar een medespeler te passen. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Arencibia heeft problemen om de bal te vangen. Arencibia speelt de bal door. Artiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Artiles draait met de bal, schiet en ... Cedeño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SATANS - Corona D 1:0

35e minuut.
Riverón probeert naar een medespeler te passen. Artiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Prevost schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Prevost krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Lago kopt de bal weg. Ochoa rent richting de bal. Ochoa probeert naar een medespeler te passen. Lara rent richting de bal. Lara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SATANS 60%, Corona D 40%.
SATANS - Corona D 1:0

48e minuut.
Pereda passt de bal zonder na te denken. Lago is nu in balbezit. Lago speelt de bal door. Armas is nu in balbezit. Armas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Marante heeft problemen om de bal te vangen. Armas is nu in balbezit. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Armas rent richting de bal. Armas draait met de bal, schiet en ... Cordero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Pereda geeft de bal voor. Acevedo is nu in balbezit. Aragón is nu in balbezit. Aragón haalt uit met een fantastische trap. Acevedo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Cedeño trapt de bal weg van het doel. Marante bereikt de bal nog maar net als eerste. Armas maakt een afschuwelijke overtreding. Armas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SATANS 62%, Corona D 38%.
SATANS - Corona D 1:0