Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agua Mala FC ACLion
Normal Tactiek 4-3-3
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 31.4
poor Schieten average
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Naranjo met een sublieme pass. Baltodano is nu in balbezit. Baltodano met een sublieme pass. Barbarski is nu in balbezit. Barbarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agua Mala FC - ACLion 0:1

7e minuut.
Savón bereikt de bal nog maar net als eerste. Savón geeft een lange en hoge pass. Barbarski is nu in balbezit. Barbarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agua Mala FC - ACLion 0:2

10e minuut.
Font geeft een hoge lob. Inworp. Naranjo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbarski rent richting de bal. Barbarski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Baltodano met een sublieme pass. Savón is nu in balbezit. Savón geeft de bal voor. Barbarski rent richting de bal. Barbarski haalt uit met een fantastische trap. Casañas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Peña controleert de bal met de borst. Baltodano bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltodano probeert naar een medespeler te passen. Barbarski rent richting de bal. Barbarski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Barbarski is nu in balbezit. Alvarado onderschept slim de pass. Zaldívar rent richting de bal. Morejón rent richting de bal. Morejón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Fírvida geeft een hoge lob. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Savón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Savón krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Álvarez rent richting de bal. Álvarez passt de bal zonder na te denken. Arias rent richting de bal. Naranjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranjo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agua Mala FC - ACLion 0:3

42e minuut.
Fírvida draait met de bal, schiet en ... Casañas probeert naar een medespeler te passen. Arias heeft problemen om de bal te vangen. Naranjo rent richting de bal. Naranjo haalt uit met een fantastische trap. Casañas bokst de bal weg. Casañas probeert naar een medespeler te passen. Morejón kopt de bal weg. Álvarez probeert de bal aan de voet te houden. Barbarski is nu in balbezit. Barbarski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agua Mala FC 78%, ACLion 22%.
Agua Mala FC - ACLion 0:3

48e minuut.
Barbarski verovert de bal door een tackle van achteren. Zaldívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarski onderschept slim de pass. Barbarski haalt uit met een fantastische trap. Casañas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agua Mala FC - ACLion 0:4

50e minuut.
Franco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Medina geeft een lange en hoge pass. Barbarski rent richting de bal. Barbarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agua Mala FC - ACLion 0:5

51e minuut.
Naranjo is nu in balbezit. Naranjo passt de bal in één keer door. Arias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barbarski is nu in balbezit. Barbarski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Franco probeert naar een medespeler te passen. Ulacia bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Barbarski zijn tegenspeler op de grond. Barbarski krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Medina passt de bal in één keer door. Barbarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Font bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarski verovert de bal door een tackle van achteren. Barbarski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Casañas bokst de bal weg.

79e minuut.
Quintana kopt de bal weg. Savón kan de bal niet met de borst controleren. Savón geeft de bal voor. Barbarski is nu in balbezit. Barbarski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Naranjo geeft de bal voor. Daar is Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaldívar is nu in balbezit. Barbarski is nu in balbezit. Barbarski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Savón passt de bal met de wreef. Naranjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranjo passt de bal met de wreef. Barbarski is nu in balbezit. Barbarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agua Mala FC - ACLion 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agua Mala FC 84%, ACLion 16%.
Agua Mala FC - ACLion 0:6