Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Strong PedroPompaFC
tirando.0 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
41 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 17.6
uitstekend Schieten zwak
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Daar is Giggѕ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iglesias rent richting de bal. Hajduk onderschept slim de pass. Giggѕ heeft problemen om de bal te vangen. Giggѕ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - PedroPompaFC 1:0

6e minuut.
Hajduk draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Torriente trapt de bal weg. Hajduk is nu in balbezit. Hajduk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - PedroPompaFC 2:0

10e minuut.
Laffita is nu in balbezit. bin Hassan verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hassan met een sublieme pass. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - PedroPompaFC 3:0

15e minuut.
Pionek rent richting de bal. Pionek probeert naar een medespeler te passen. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - PedroPompaFC 4:0

16e minuut.
Pionek met de inworp. bin Hassan rent richting de bal. bin Hassan met een sublieme pass. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Frank kopt de bal weg. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera passt de bal in één keer door. Fornaris is nu in balbezit. Fornaris schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Hajduk speelt de bal door. Frank is nu in balbezit. Frank passt de bal zonder na te denken. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Iglesias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Loyola is nu in balbezit. Pionek verovert de bal door een tackle van achteren. Pionek probeert naar een medespeler te passen. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - PedroPompaFC 5:0

32e minuut.
Gilardi met een harde bal richting middenveld. Hajduk heeft problemen om de bal te vangen. Ramírez rent richting de bal. Hajduk onderschept slim de pass. Hajduk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Pesantez controleert de bal met de borst. Pesantez geeft de bal voor. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek rent richting de bal. Pionek draait met de bal, schiet en ... Torriente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pionek neemt de hoekschop. Giggѕ springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - PedroPompaFC 6:0

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Iglesias de bal onder controle te krijgen. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ schiet op doel. Sanz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Torriente maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - PedroPompaFC 7:0

42e minuut.
Hajduk passt de bal zonder na te denken. Frank bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris onderschept slim de pass. Giggѕ verovert de bal door een tackle van achteren. Giggѕ draait met de bal, schiet en ... Torriente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Torriente probeert naar een medespeler te passen. bin Hassan controleert de bal met de borst. Pionek rent richting de bal. Pionek geeft de bal voor. Hajduk krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - PedroPompaFC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Strong 24%, PedroPompaFC 76%.
The Strong - PedroPompaFC 8:0

48e minuut.
Ramírez rent richting de bal. Hajduk onderschept slim de pass. Frank speelt de bal door. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap. Torriente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - PedroPompaFC 9:0

50e minuut.
Iglesias is nu in balbezit. Iglesias passt de bal zonder na te denken. Pionek met een sublieme pass. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - PedroPompaFC 10:0

53e minuut.
bin Hassan heeft problemen om de bal te vangen. bin Hassan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fajardo de bal. Hajduk rent richting de bal. Hajduk haalt uit met een fantastische trap. Torriente kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ passt de bal in één keer door. Hajduk rent richting de bal. Hajduk haalt uit met een fantastische trap. Torriente werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - PedroPompaFC 11:0

58e minuut.
Báez met een sublieme pass. Fajardo geeft een hoge lob. bin Hassan kopt de bal weg. Daar is Giggѕ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Frank onderschept slim de pass. Frank speelt de bal door. bin Hassan probeert naar een medespeler te passen. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ schiet op doel. Torriente bokst de bal weg. Hajduk rent richting de bal. Hajduk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ramírez rent richting de bal. Hajduk onderschept slim de pass. Hajduk passt de bal zonder na te denken. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap. Torriente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Pionek onderschept slim de pass. Pionek met een sublieme pass. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - PedroPompaFC 12:0

68e minuut.
Pionek met de inworp. Giggѕ probeert de bal met de borst te controleren. Iglesias is nu in balbezit. Giggѕ verovert de bal door een tackle van achteren. Giggѕ schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - PedroPompaFC 13:0

72e minuut.
bin Hassan passt de bal zonder na te denken. Pionek is nu in balbezit. Pionek passt de bal met de wreef. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hajduk is nu in balbezit. Hajduk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - PedroPompaFC 14:0

74e minuut.
Báez probeert naar een medespeler te passen. Laffita is nu in balbezit. Laffita passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Giggѕ de bal. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - PedroPompaFC 15:0

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loyola met een snelle inworp. Ramírez kan de bal niet met de borst controleren. Pionek rent richting de bal. Pionek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Giggѕ rent richting de bal. Frank met een sublieme pass. Hajduk rent richting de bal. Hajduk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Strong - PedroPompaFC 16:0

84e minuut.
bin Hassan probeert naar een medespeler te passen. Hajduk rent richting de bal. Hajduk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Giggѕ de bal. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Hajduk probeert de bal aan de voet te houden. Márquez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hajduk raakt geblesseerd tijdens het duel. Frank zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Giggѕ is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Fajardo met een harde bal richting middenveld. Frank kopt de bal weg. Giggѕ is nu in balbezit. Hajduk rent richting de bal. Hajduk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Hajduk speelt de bal door. bin Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hassan met een sublieme pass. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Strong 12%, PedroPompaFC 88%.
The Strong - PedroPompaFC 16:0