Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PedroPompaFC The Strong
Normal Tactiek tirando.0
37% Balbezit 63%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 45.1
average Schieten excellent
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen average


3e minuut.
Iglesias is nu in balbezit. bin Hassan geeft een hoge lob. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap. Domenech probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PedroPompaFC - The Strong 0:1

5e minuut.
Freiherr geeft een lange en hoge pass. Sanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanz geeft een lange en hoge pass. Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Giggѕ rent richting de bal. Paal! Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PedroPompaFC - The Strong 0:2

8e minuut.
Pionek is nu in balbezit. Loyola rent richting de bal. Laffita probeert naar een medespeler te passen. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Giggѕ rent richting de bal. Sanz geeft de bal voor. Freiherr kopt de bal weg. Frank is nu in balbezit. Frank geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Freiherr geeft de bal voor. Hajduk is nu in balbezit. Hajduk speelt de bal door. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PedroPompaFC - The Strong 0:3

21e minuut.
bin Hassan is nu in balbezit. bin Hassan met een sublieme pass. Loyola rent richting de bal. Pionek verovert de bal door een tackle van achteren. Pionek geeft een hoge lob. Domenech bokst de bal weg. Hajduk is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
PedroPompaFC - The Strong 0:4

27e minuut.
Ramírez rent richting de bal. bin Hassan verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hassan met een sublieme pass. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PedroPompaFC - The Strong 0:5

30e minuut.
Alamanos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Carrera met de inworp. Fornaris rent richting de bal. Fornaris draait met de bal, schiet en ... Gilardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Giggѕ is nu in balbezit. Sanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanz passt de bal zonder na te denken. Hajduk is nu in balbezit. Hajduk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PedroPompaFC - The Strong 0:6

37e minuut.
Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ passt de bal met de wreef. Frank met een sublieme pass. Hajduk is nu in balbezit. Hajduk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduk haalt uit met een fantastische trap. Domenech werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Daar is Giggѕ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iglesias rent richting de bal. Pionek rent richting de bal. Pionek heeft problemen om de bal te vangen. Pionek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Loyola rent richting de bal. Pionek onderschept slim de pass. Giggѕ heeft problemen om de bal te vangen. Giggѕ schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Sanz geeft de bal voor. Giggѕ probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Hassan kopt de bal weg. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PedroPompaFC - The Strong 0:7

45e minuut.
Laffita passt de bal met de wreef. Fornaris rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frank. Frank krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PedroPompaFC 74%, The Strong 26%.
PedroPompaFC - The Strong 0:7

52e minuut.
Pionek kopt de bal weg. Hajduk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ draait met de bal, schiet en ... Domenech probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PedroPompaFC - The Strong 0:8

55e minuut.
Pionek heeft problemen om de bal te vangen. Pionek passt de bal zonder na te denken. Frank speelt de bal door. Hajduk rent richting de bal. Hajduk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PedroPompaFC - The Strong 0:9

58e minuut.
Sanz trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Frank de bal. Frank passt de bal zonder na te denken. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Frank rent richting de bal. Hajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduk passt de bal met de wreef. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PedroPompaFC - The Strong 0:10

64e minuut.
bin Hassan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pionek de bal. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ schiet op doel. Domenech werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PedroPompaFC - The Strong 0:11

66e minuut.
Giggѕ verovert de bal door een tackle van achteren. Pionek is nu in balbezit. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Domenech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pionek met een snelle inworp. bin Hassan is nu in balbezit. bin Hassan geeft de bal voor. Klungelig pakt Fajardo de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sanz trapt de bal weg. Frank kopt de bal weg. Hajduk is nu in balbezit. Hajduk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PedroPompaFC - The Strong 0:12

71e minuut.
Márquez rent richting de bal. Márquez passt de bal zonder na te denken. Hajduk is nu in balbezit. Hajduk geeft een hoge lob. Giggѕ krijgt zijn hoofd ertegen. Domenech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Frank probeert naar een medespeler te passen. Alamanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Alamanos geeft de bal voor. Pionek rent richting de bal. Pionek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Hajduk is nu in balbezit. Hajduk passt de bal in één keer door. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ haalt uit met een fantastische trap. Domenech werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pionek krijgt zijn hoofd ertegen. Fajardo kopt de bal weg. Klungelig pakt Márquez de bal. Hajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ramírez rent richting de bal. Hajduk onderschept slim de pass. Hajduk probeert naar een medespeler te passen. bin Hassan is nu in balbezit. bin Hassan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ passt de bal in één keer door. Frank probeert naar een medespeler te passen. Hajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PedroPompaFC 75%, The Strong 25%.
PedroPompaFC - The Strong 0:12