Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BURIRAM UNITED buakhao cup
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Fei bereikt de bal nog maar net als eerste. Fei geeft een hoge lob. Daar is Nimitbunnasarn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yong Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong Soo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Fei rent richting de bal. Krajangsai onderschept slim de pass. Krajangsai geeft de bal voor. Yong Soo is nu in balbezit. Yong Soo schiet op doel. De bal raakt de paal. Thanasrisuebwong bokst de bal weg.

16e minuut.
Nimitbunnasarn bereikt de bal nog maar net als eerste. Wekkawet bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong Soo verovert de bal door een tackle van achteren. Yong Soo schiet op doel. Kulsomboon probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Fuwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Dingfu is nu in balbezit. Aoguo verovert de bal door een tackle van achteren. Fuwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuwei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ritdee speelt de bal door. Krajangsai is nu in balbezit. Krajangsai geeft een lange en hoge pass. Yong Soo rent richting de bal. Yong Soo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BURIRAM UNITED 33%, buakhao cup 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BURIRAM UNITED - buakhao cup 0:0

53e minuut.
Suparman geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sailom met de inworp. Aoguo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aoguo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Krajangsai geeft een lange en hoge pass. Fuwei is nu in balbezit. Fu is nu in balbezit. Fuwei verovert de bal door een tackle van achteren. Fuwei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BURIRAM UNITED - buakhao cup 0:1

58e minuut.
Yong Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimitbunnasarn rent richting de bal. Yong Soo is nu in balbezit. Nimitbunnasarn bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimitbunnasarn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Krajangsai rent richting de bal. Wekkawet is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krajangsai. Krajangsai krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BURIRAM UNITED 55%, buakhao cup 45%.
BURIRAM UNITED - buakhao cup 0:1