Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
teerapong manchest
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.8
matig Schieten matig
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Kasemsombat met een sublieme pass. Erwei heeft problemen om de bal te vangen. Erwei met een sublieme pass. Daar is Siew, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siew draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fangda probeert de bal aan de voet te houden. Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fangda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fangda krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Boon verovert de bal door een tackle van achteren. Chong rent richting de bal. Chong passt de bal zonder na te denken. Van-Nhat bereikt de bal nog maar net als eerste. Van-Nhat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Boon de bal. Fangda rent richting de bal. Fangda passt de bal zonder na te denken. Siew bereikt de bal nog maar net als eerste. Siew haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
teerapong - manchest 0:1

25e minuut.
Kasemsombat bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Fangda de bal. Fangda passt de bal in één keer door. Siew is nu in balbezit. Siew schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bak met een sublieme pass. Boon is nu in balbezit. Boon passt de bal zonder na te denken. Siew rent richting de bal. Siew draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: teerapong 56%, manchest 44%.
teerapong - manchest 0:1

48e minuut.
Photong bereikt de bal nog maar net als eerste. Photong passt de bal zonder na te denken. Erwei probeert naar een medespeler te passen. Siew bereikt de bal nog maar net als eerste. Siew draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Boon is nu in balbezit. Fangda bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fangda raakt geblesseerd tijdens het duel. Erwei zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Guanzheng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Thongkum kopt de bal weg. Thongkum rent richting de bal. Maneechote onderschept slim de pass. Maneechote geeft de bal voor. Van-Nhat springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Daar is Siew, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fangda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fangda passt de bal zonder na te denken. Siew rent richting de bal. Siew haalt uit met een fantastische trap. Guanzheng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Bak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiam verovert de bal door een tackle van achteren. Erwei is nu in balbezit. Chong verovert de bal door een tackle van achteren. Chong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Boonkasemsanti rent richting de bal. Fangda onderschept slim de pass. Fangda probeert naar een medespeler te passen. Siew is nu in balbezit. Siew haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
teerapong - manchest 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: teerapong 41%, manchest 59%.
teerapong - manchest 0:2