Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eegteg Feamtp124
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Poonachai met een snelle inworp. Shin-Wa is nu in balbezit. Wattanasinn legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Shin-Wa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Shin-Wa neemt zijn aanloop. Boonkerd kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
eegteg - Feamtp124 0:1

19e minuut.
Guanhai probeert naar een medespeler te passen. Bamkua bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamkua passt de bal met de wreef. Daohui is nu in balbezit. Daohui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Wattanasinn verovert de bal door een tackle van achteren. Poonachai bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattanasinn maakt een afschuwelijke overtreding. Poonachai moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Poonachai kan niet meer verder spelen. Ruengpaisanbumrung komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eegteg 56%, Feamtp124 44%.
eegteg - Feamtp124 0:1

80e minuut.
Anning is nu in balbezit. Anning geeft de bal voor. Daohui bereikt de bal nog maar net als eerste. Daohui schiet op doel. Boonkerd maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eegteg - Feamtp124 0:2

88e minuut.
Shin-Wa bereikt de bal nog maar net als eerste. Shin-Wa geeft de bal voor. Anning probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guanhai is nu in balbezit. Guanhai geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eegteg 46%, Feamtp124 54%.
eegteg - Feamtp124 0:2