Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragon FIRE mk255zx
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Daar is Chawla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rojjaroen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gocher Chan onderschept slim de pass. Chawla rent richting de bal. Chawla schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon FIRE - mk255zx 1:0

21e minuut.
Dacheng trapt de bal weg. Gocher Chan kopt de bal weg. Phosomboon is nu in balbezit. Blinkadee is nu in balbezit. Blinkadee haalt uit met een fantastische trap. Chamnanraksa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boonkerd heeft problemen om de bal te vangen. Raksombat is nu in balbezit. Met opzet legt Boonkerd zijn tegenspeler op de grond. Boonkerd is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

28e minuut.
Rojjaroen rent richting de bal. Chang Shik onderschept slim de pass. Chang Shik met een sublieme pass. Chawla rent richting de bal. Chawla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gocher Chan probeert naar een medespeler te passen. Chawla rent richting de bal. Phosomboon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chawla is nu in balbezit. Chawla schiet op doel. Chamnanraksa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon FIRE - mk255zx 2:0

42e minuut.
Gocher Chan verovert de bal door een tackle van achteren. Gocher Chan probeert naar een medespeler te passen. Chawla is nu in balbezit. Chawla schiet op doel. Na een snelle pass probeert Srikerd de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Blinkadee zal de hoekschop nemen. Chang Shik kopt de bal weg. Beihua is nu in balbezit. Beihua haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Sakunsirisombat de bal onder controle te krijgen. Dongjia rent richting de bal. Dongjia speelt de bal door. Daar is Sae-Hua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sae-Hua draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon FIRE - mk255zx 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon FIRE 44%, mk255zx 56%.
Dragon FIRE - mk255zx 2:1

54e minuut.
Rojjaroen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Beihua zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gocher Chan rent richting de bal. Gocher Chan schiet op doel. Chamnanraksa bokst de bal weg. Peerakrit probeert de bal aan de voet te houden. Chawla bereikt de bal nog maar net als eerste. Chawla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Gocher Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gocher Chan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kiam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chawla onderschept slim de pass. Chawla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is Chawla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raksombat bereikt de bal nog maar net als eerste. Raksombat passt de bal met de wreef. Sae-Hua bereikt de bal nog maar net als eerste. Sae-Hua schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Dongjia is nu in balbezit. Dongjia passt de bal in één keer door. Dacheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Sae-Hua verovert de bal door een tackle van achteren. Sae-Hua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon FIRE 55%, mk255zx 45%.
Dragon FIRE - mk255zx 2:1