Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mk255zx Dragon FIRE
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Kiam geeft een hoge lob. Daar is Dacheng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sae-Hua verovert de bal door een tackle van achteren. Sae-Hua draait met de bal, schiet en ... Hirunkamol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mk255zx - Dragon FIRE 1:0

13e minuut.
Gocher Chan rent richting de bal. Gocher Chan probeert naar een medespeler te passen. Chawla rent richting de bal. Chawla schiet op doel. Chamnanraksa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mk255zx - Dragon FIRE 1:1

15e minuut.
Raksombat kopt de bal weg. Dongjia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sae-Hua bereikt de bal nog maar net als eerste. Dongjia is nu in balbezit. Dongjia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Raksombat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gocher Chan is nu in balbezit. Gocher Chan probeert naar een medespeler te passen. Chawla rent richting de bal. Chawla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Chang Shik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojjaroen onderschept slim de pass. Rojjaroen met een sublieme pass. Sae-Hua rent richting de bal. Sae-Hua haalt uit met een fantastische trap. Hirunkamol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Daar is Singhakraipop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dongjia onderschept slim de pass. Dongjia speelt de bal door. Sae-Hua bereikt de bal nog maar net als eerste. Sae-Hua draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Beihua rent richting de bal. Kiam onderschept slim de pass. Gocher Chan rent richting de bal. Beihua is nu in balbezit. Beihua geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mk255zx 47%, Dragon FIRE 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mk255zx - Dragon FIRE 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mk255zx 42%, Dragon FIRE 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mk255zx - Dragon FIRE 1:1