Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feamtp124 mk255zx
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Guanhai kopt de bal weg. Klungelig pakt Rojjaroen de bal. Shin-Wa bereikt de bal nog maar net als eerste. Shin-Wa haalt uit met een fantastische trap. Chamnanraksa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feamtp124 - mk255zx 1:0

19e minuut.
Dongjia kopt de bal weg. Shin-Wa heeft problemen om de bal te vangen. Rojjaroen is nu in balbezit. Daohui onderschept slim de pass. Daohui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Thongdang met een harde bal richting middenveld. Rojjaroen kopt de bal weg. Taweepaiboon rent richting de bal. Dongjia onderschept slim de pass. Dongjia geeft de bal voor. Thongdang bokst de bal weg.

33e minuut.
Dongjia passt de bal zonder na te denken. Guanhai heeft problemen om de bal te vangen. Sae-Hua rent richting de bal. Sae-Hua schiet op doel. Woon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Jian met een snelle inworp. Dongjia is nu in balbezit. Bamkua legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bamkua krijgt een gele kaart. Dongjia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dongjia legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Feamtp124 - mk255zx 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feamtp124 55%, mk255zx 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Feamtp124 - mk255zx 1:1

49e minuut.
Anuia met de inworp. Dongjia is nu in balbezit. Guanhai rent richting de bal. Dongjia onderschept slim de pass. Dongjia schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Dongjia verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Dongjia de bal. Dongjia draait met de bal, schiet en ... Sae-Hua krijgt zijn hoofd ertegen. Siriwi kopt de bal weg. Thongdang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Phosomboon is nu in balbezit. Phosomboon passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Raksombat de bal. Onpakddee bereikt de bal nog maar net als eerste. Onpakddee draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Chamnanraksa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Feamtp124 - mk255zx 2:1

88e minuut.
Taweepaiboon bereikt de bal nog maar net als eerste. Taweepaiboon geeft een hoge lob. Kiam probeert naar een medespeler te passen. Sae-Hua rent richting de bal. Sae-Hua draait met de bal, schiet en ... Thongdang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Feamtp124 - mk255zx 2:2

90e minuut.
Klungelig pakt Dongjia de bal. Bamkua onderschept slim de pass. Bamkua speelt de bal door. Daohui bereikt de bal nog maar net als eerste. Daohui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feamtp124 51%, mk255zx 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Feamtp124 - mk255zx 2:2