Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragon FIRE eegteg
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Boonsanong is nu in balbezit. Chingtana onderschept slim de pass. Wattanasinn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chingtana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gocher Chan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Boonkerd verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Gocher Chan met een sublieme pass. Daar is Chingtana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charoen verovert de bal door een tackle van achteren. Gocher Chan onderschept slim de pass. Gocher Chan haalt uit met een fantastische trap. Boonkerd verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kerdthet raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dingbo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon FIRE 42%, eegteg 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dragon FIRE - eegteg 0:0

50e minuut.
Daar is Sakunsirisombat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woon bereikt de bal nog maar net als eerste. Singhakraipop bereikt de bal nog maar net als eerste. Woon bereikt de bal nog maar net als eerste. Woon draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon FIRE - eegteg 0:1

61e minuut.
Choljit geeft de bal voor. Sakunsirisombat bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anning. Sakunsirisombat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Singhakraipop met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Wattanasinn heeft problemen om de bal te vangen. Chingtana rent richting de bal. Charoen rent richting de bal. Chingtana onderschept slim de pass. Chingtana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon FIRE 50%, eegteg 50%.
Dragon FIRE - eegteg 0:1