Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mk255zx teerapong
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Peerakrit kopt de bal weg. Kiam rent richting de bal. Kiam passt de bal in één keer door. Van-Nhat is nu in balbezit. Van-Nhat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Rojjaroen is nu in balbezit. Chong onderschept slim de pass. Chong speelt de bal door. Van-Nhat rent richting de bal. Van-Nhat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mk255zx - teerapong 0:1

31e minuut.
Chong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chong passt de bal zonder na te denken. Peerakrit bereikt de bal nog maar net als eerste. Van-Nhat onderschept slim de pass. Van-Nhat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Peerakrit geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rojanaprorntip met een snelle inworp. Chong is nu in balbezit. Chong geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mk255zx 69%, teerapong 31%.
mk255zx - teerapong 0:1

61e minuut.
Rojjaroen passt de bal in één keer door. Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Li passt de bal in één keer door. Van-Nhat is nu in balbezit. Van-Nhat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mk255zx - teerapong 0:2

62e minuut.
Rojjaroen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojjaroen geeft een lange en hoge pass. Boonkasemsanti is nu in balbezit. Sae-Hua onderschept slim de pass. Sae-Hua schiet op doel. Guanzheng bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
mk255zx - teerapong 1:2

90e minuut.
Chawla raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jujang komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mk255zx 51%, teerapong 49%.
mk255zx - teerapong 1:2