Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mk255zx manchest
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Kasemsombat probeert naar een medespeler te passen. Thongkum rent richting de bal. Thongkum passt de bal in één keer door. Siew is nu in balbezit. Siew draait met de bal, schiet en ... Chamnanraksa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Peerakrit geeft de bal voor. Fangda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fangda probeert naar een medespeler te passen. Siew rent richting de bal. Siew schiet op doel. Chamnanraksa bokst de bal weg.

11e minuut.
Sae-Hua is nu in balbezit. Dongjia rent richting de bal. Wai-Meng verovert de bal door een tackle van achteren. Sae-Hua onderschept slim de pass. Sae-Hua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mk255zx - manchest 1:0

25e minuut.
Hua trapt de bal weg van het doel. Raksombat rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Erwei. Erwei krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Dongjia draait met de bal, schiet en ... Photong kopt de bal weg. Erwei rent richting de bal. Dongjia onderschept slim de pass. Dongjia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Fangda is nu in balbezit. Fangda probeert naar een medespeler te passen. Siew rent richting de bal. Siew draait met de bal, schiet en ... Srikerd probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mk255zx - manchest 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mk255zx 52%, manchest 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mk255zx - manchest 1:1

53e minuut.
Anuia passt de bal in één keer door. Dongjia rent richting de bal. Dongjia probeert naar een medespeler te passen. Sae-Hua bereikt de bal nog maar net als eerste. Sae-Hua draait met de bal, schiet en ... Hua verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Sae-Hua is nu in balbezit. Photong bereikt de bal nog maar net als eerste. Photong geeft de bal voor. Srisa-ard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Srisa-ard geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Wai-Meng geeft de bal voor. Thongkum rent richting de bal. Thongkum passt de bal met de wreef. Fangda is nu in balbezit. Fangda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Jian probeert de bal met de borst te controleren. Wai-Meng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jian is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jian met een snel genomen vrije trap. Bak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bak geeft een lange en hoge pass. Siew is nu in balbezit. Siew draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mk255zx - manchest 1:2

76e minuut.
Klungelig pakt Siew de bal. Fangda is nu in balbezit. Fangda met een sublieme pass. Daar is Siew, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siew draait met de bal, schiet en ... Chamnanraksa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mk255zx 48%, manchest 52%.
mk255zx - manchest 1:2