Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
teerapong eegteg
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 15.7
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Boon met de inworp. Charoen rent richting de bal. Chong maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Chong moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Chong schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Charoen wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
Li is nu in balbezit. Shinawatra verovert de bal door een tackle van achteren. Shinawatra speelt de bal door. Woon bereikt de bal nog maar net als eerste. Woon draait met de bal, schiet en ... Guanzheng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Wattanasinn rent richting de bal. Kiam bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiam geeft een lange en hoge pass. Van-Nhat bereikt de bal nog maar net als eerste. Van-Nhat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
teerapong - eegteg 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: teerapong 68%, eegteg 32%.
teerapong - eegteg 1:0

52e minuut.
Wattanasinn bereikt de bal nog maar net als eerste. Li verovert de bal door een tackle van achteren. Li geeft de bal voor. Rojanaprorntip rent richting de bal. Rojanaprorntip schiet op doel. Paal!

57e minuut.
Chawla met de inworp. Klungelig pakt Li de bal. Met opzet legt Wattanasinn zijn tegenspeler op de grond. Wattanasinn krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Chawla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Li passt de bal zonder na te denken. Van-Nhat is nu in balbezit. Van-Nhat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Li is nu in balbezit. Shinawatra bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinawatra probeert naar een medespeler te passen. Van-Nhat bereikt de bal nog maar net als eerste. Van-Nhat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: teerapong 38%, eegteg 62%.
teerapong - eegteg 1:0