Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
manchest Feamtp124
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Daar is Cheenawat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasemsombat is nu in balbezit. Cheenawat begaat een overtreding. Cheenawat krijgt een gele kaart. Kasemsombat wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kasemsombat kan niet meer verder spelen. Boyu komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Boyu geeft een lange en hoge pass. Fangda rent richting de bal. Fangda passt de bal zonder na te denken. Siew is nu in balbezit. Siew schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Beihua kopt de bal weg. Daohui is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boyu. Boyu krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Boyu verovert de bal door een tackle van achteren. Boyu speelt de bal door. Fangda bereikt de bal nog maar net als eerste. Siew bereikt de bal nog maar net als eerste. Siew haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Erwei heeft problemen om de bal te vangen. Erwei geeft een lange en hoge pass. Woon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siew rent richting de bal. Siew haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
manchest - Feamtp124 1:0

33e minuut.
Daar is Cheenawat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheenawat geeft een lange en hoge pass. Fangda kopt de bal weg. Siew bereikt de bal nog maar net als eerste. Siew draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manchest 59%, Feamtp124 41%.
manchest - Feamtp124 1:0

46e minuut.
Siriwi geeft de bal voor. Poonachai probeert de bal met de borst te controleren. Poonachai passt de bal met de wreef. Daohui bereikt de bal nog maar net als eerste. Daohui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Siriwi rent richting de bal. Siriwi probeert naar een medespeler te passen. Bamkua is nu in balbezit. Erwei is nu in balbezit. Erwei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Poonachai geeft de bal voor. Boyu rent richting de bal. Daohui bereikt de bal nog maar net als eerste. Daohui draait met de bal, schiet en ... Hua probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manchest 48%, Feamtp124 52%.
manchest - Feamtp124 1:0