Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
manchest eegteg
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Beihua geeft een lange en hoge pass. Inworp. Boon met een snelle inworp. Shinawatra bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinawatra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Charoen passt de bal in één keer door. Woon is nu in balbezit. Photong onderschept slim de pass. Shinawatra onderschept slim de pass. Shinawatra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Fangda verovert de bal door een tackle van achteren. Fangda geeft de bal voor. Siew bereikt de bal nog maar net als eerste. Siew draait met de bal, schiet en ... Boonkerd probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Charoen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anning is nu in balbezit. Fangda onderschept slim de pass. Fangda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Fangda passt de bal in één keer door. Siew heeft problemen om de bal te vangen. Ratanajaroen rent richting de bal. Siew onderschept slim de pass. Siew haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
manchest - eegteg 1:0

44e minuut.
Shinawatra rent richting de bal. Beihua is nu in balbezit. Shinawatra verovert de bal door een tackle van achteren. Woon is nu in balbezit. Woon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manchest 59%, eegteg 41%.
manchest - eegteg 1:0

57e minuut.
Bak met een snelle inworp. Daar is Erwei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erwei speelt de bal door. Khotchawat is nu in balbezit. Khotchawat geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Thongkum bereikt de bal nog maar net als eerste. Thongkum speelt de bal door. Erwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Erwei geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ratanajaroen de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
manchest - eegteg 2:0

83e minuut.
Hua probeert naar een medespeler te passen. Wattanasinn kopt de bal weg. Krajangthong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinawatra onderschept slim de pass. Shinawatra draait met de bal, schiet en ... Hua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Beihua heeft problemen om de bal te vangen. Shinawatra is nu in balbezit. Beihua onderschept slim de pass. Fangda rent richting de bal. Fangda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Boon probeert naar een medespeler te passen. Siew rent richting de bal. Siew-Yang onderschept slim de pass. Fangda is nu in balbezit. Fangda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
manchest - eegteg 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manchest 50%, eegteg 50%.
manchest - eegteg 3:0