Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragon FIRE BURIRAM UNITED
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Nimitbunnasarn onderschept slim de pass. Nimitbunnasarn probeert naar een medespeler te passen. Yong Soo rent richting de bal. Yong Soo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Choljit de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kongsommard zal de hoekschop nemen. Hirunkamol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon FIRE - BURIRAM UNITED 0:1

11e minuut.
Apiratenawong kopt de bal weg. Fu rent richting de bal. Fu speelt de bal door. Yong Soo rent richting de bal. Yong Soo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Apiratenawong geeft een hoge lob. Krajangsai kopt de bal weg. Apiratenawong heeft problemen om de bal te vangen. Narin is nu in balbezit. Narin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Inworp. Beihua met een snelle inworp. Fu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gocher Chan verovert de bal door een tackle van achteren. Gocher Chan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Gocher Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fu begaat een overtreding. Gocher Chan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chang Shik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chawla is nu in balbezit. Chawla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Beihua met een snelle inworp. Gocher Chan rent richting de bal. Fu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fu krijgt een gele kaart. Gocher Chan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gocher Chan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Fu geeft een lange en hoge pass. Beihua kopt de bal weg. Inworp. Narin met de inworp. Nimitbunnasarn speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon FIRE 62%, BURIRAM UNITED 38%.
Dragon FIRE - BURIRAM UNITED 0:1

48e minuut.
Apiratenawong is nu in balbezit. Apiratenawong geeft een lange en hoge pass. Kitti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nimitbunnasarn de bal. Nimitbunnasarn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kongsommard rent richting de bal. Kongsommard passt de bal zonder na te denken. Yong Soo is nu in balbezit. Yong Soo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon FIRE - BURIRAM UNITED 0:2

78e minuut.
Gocher Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajangsai begaat een overtreding. Gocher Chan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Singhakraipop met een snel genomen vrije trap. Chawla rent richting de bal. Paal! Chawla controleert de bal met de borst. Thunyasiri bokst de bal weg. Chawla rent richting de bal. Chawla draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon FIRE - BURIRAM UNITED 1:2

85e minuut.
Singhakraipop controleert de bal met de borst. Krajangsai onderschept slim de pass. Krajangsai probeert naar een medespeler te passen. Nimitbunnasarn is nu in balbezit. Nimitbunnasarn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kitti speelt de bal door. Fu is nu in balbezit. Fu passt de bal zonder na te denken. Yong Soo rent richting de bal. Yong Soo schiet op doel. Hirunkamol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon FIRE 61%, BURIRAM UNITED 39%.
Dragon FIRE - BURIRAM UNITED 1:2