Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
้เรส้วย้ร KHLO UNITED
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
Erwei is nu in balbezit. Erwei passt de bal met de wreef. Daar is Sangkaew, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chusri bereikt de bal nog maar net als eerste. Chusri draait met de bal, schiet en ... Kaewmoon bokst de bal weg.

11e minuut.
Fung speelt de bal door. Wongsuwan is nu in balbezit. Wongsuwan speelt de bal door. Erwei rent richting de bal. Erwei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Congtai verovert de bal door een tackle van achteren. Congtai passt de bal zonder na te denken. bin Muhammad bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanpakij verovert de bal door een tackle van achteren. Sanpakij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
้เรส้วย้ร - KHLO UNITED 1:0

26e minuut.
bin Muhammad rent richting de bal. Pargonai bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Erwei. Pargonai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Maneechote neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kaewmoon trapt de bal weg. Sanpakij kopt de bal weg. Daar is Dechakup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inthipak bereikt de bal nog maar net als eerste. Inthipak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Kaewmoon trapt de bal weg. Sanpakij kopt de bal weg. Manasuk controleert de bal met de borst. Inthipak verovert de bal door een tackle van achteren. Inthipak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ้เรส้วย้ร 62%, KHLO UNITED 38%.
้เรส้วย้ร - KHLO UNITED 1:0

50e minuut.
Manasuk onderschept slim de pass. Manasuk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meeprem met de inworp. Sanpakij geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Manasuk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Boriban komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Pargonai is nu in balbezit. Erwei onderschept slim de pass. Erwei met een sublieme pass. Chusri rent richting de bal. Chusri schiet op doel. Kaewmoon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Dechakup onderschept slim de pass. Dechakup passt de bal in één keer door. Fung rent richting de bal. Erwei onderschept slim de pass. Erwei draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Sangkaew geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sirikamon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erwei rent richting de bal. Erwei geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Fung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Pargonai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pargonai passt de bal met de wreef. Chusri is nu in balbezit. Chusri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
้เรส้วย้ร - KHLO UNITED 1:1

74e minuut.
Philailekha geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Maneechote de bal onder controle te krijgen. Erwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Erwei draait met de bal, schiet en ... Rahmen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Erwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Erwei geeft een hoge lob. Sirikamon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirikamon haalt uit met een fantastische trap. Fung probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ้เรส้วย้ร 57%, KHLO UNITED 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
้เรส้วย้ร - KHLO UNITED 1:1