Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aguiluchos los vmls
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 15.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Guevara rent richting de bal. Huezo onderschept slim de pass. González bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariona verovert de bal door een tackle van achteren. Mariona schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Huezo rent richting de bal. Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Huezo verovert de bal door een tackle van achteren. Huezo geeft de bal voor. Alfaro maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Colón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aguiluchos - los vmls 0:1

30e minuut.
Hidalgo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Menjívar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aguiluchos 32%, los vmls 68%.
aguiluchos - los vmls 0:1

47e minuut.
González bereikt de bal nog maar net als eerste. Menjívar verovert de bal door een tackle van achteren. Guevara is nu in balbezit. Menjívar is nu in balbezit. Menjívar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
aguiluchos - los vmls 1:1

57e minuut.
Huezo kopt de bal weg. Solís probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro schiet op doel. Léster Blanco kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Guevara rent richting de bal. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara maakt een afschuwelijke overtreding. Espinoza moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Espinoza kan niet meer verder spelen. Tomasito Rodríguez komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Duarte geeft een hoge lob. Inworp. Martínez met een snelle inworp. Menjívar rent richting de bal. Menjívar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aguiluchos 31%, los vmls 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aguiluchos - los vmls 1:1