Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
brns C.D los fanaticos
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.9 gemiddelde waardering 20.2
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


11e minuut.
Salinas is nu in balbezit. Figueroa verovert de bal door een tackle van achteren. Villegas probeert naar een medespeler te passen. Iraheta Sanabria rent richting de bal. Iraheta Sanabria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Reynoso is nu in balbezit. Reynoso geeft een lange en hoge pass. Molina is nu in balbezit. Salinas is nu in balbezit. Salinas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gościniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Domínguez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guevara zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Salinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salinas schiet op doel. González Blanco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Iraheta Sanabria raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tomasito Rodríguez komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Domínguez is nu in balbezit. Figueroa verovert de bal door een tackle van achteren. Figueroa geeft de bal voor. Iraheta Sanabria rent richting de bal. Iraheta Sanabria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
brns - C.D los fanaticos 0:1

25e minuut.
Guevara met een sublieme pass. Domínguez rent richting de bal. Gościniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gościniak krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Villegas rent richting de bal. Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas is nu in balbezit. Villegas draait met de bal, schiet en ... Einstein werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
brns - C.D los fanaticos 0:2

33e minuut.
Molina geeft de bal voor. Machado kan de bal niet met de borst controleren. Machado geeft een lange en hoge pass. Villegas is nu in balbezit. Villegas passt de bal met de wreef. Einstein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iraheta Sanabria is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
brns - C.D los fanaticos 0:3

34e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Einstein niet meer kan verder spelen. Erazo komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Salinas heeft problemen om de bal te vangen. Villegas rent richting de bal. Villegas passt de bal in één keer door. Iraheta Sanabria rent richting de bal. Iraheta Sanabria schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brns 62%, C.D los fanaticos 38%.
brns - C.D los fanaticos 0:3

56e minuut.
Guevara speelt de bal door. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez onderschept slim de pass. Domínguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
brns - C.D los fanaticos 1:3

58e minuut.
Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraheta Sanabria is nu in balbezit. Villegas is nu in balbezit. Iraheta Sanabria rent richting de bal. Iraheta Sanabria haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Navarro is nu in balbezit. Navarro probeert naar een medespeler te passen. Chachagua bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraheta Sanabria verovert de bal door een tackle van achteren. Iraheta Sanabria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Figueroa probeert naar een medespeler te passen. González is nu in balbezit. González passt de bal zonder na te denken. Iraheta Sanabria rent richting de bal. Iraheta Sanabria schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brns 55%, C.D los fanaticos 45%.
brns - C.D los fanaticos 1:3