Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
brns Alianza F.C.
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 14.3
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


2e minuut.
Carranza heeft problemen om de bal te vangen. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina geeft een hoge lob. Salinas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salinas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Domínguez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas haalt uit met een fantastische trap. Colón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Domínguez passt de bal in één keer door. Salinas rent richting de bal. Salinas rent richting de bal. Salinas schiet op doel. Colón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
brns - Alianza F.C. 1:0

26e minuut.
Salinas rent richting de bal. Macora Castillo onderschept slim de pass. Macora Castillo passt de bal in één keer door. Manrique is nu in balbezit. Manrique schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
brns - Alianza F.C. 1:1

29e minuut.
Macora Castillo rent richting de bal. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez passt de bal met de wreef. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
brns - Alianza F.C. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brns 29%, Alianza F.C. 71%.
brns - Alianza F.C. 2:1

54e minuut.
Arroyo Peña met een snelle inworp. Klungelig pakt Tamacas de bal. Tamacas passt de bal met de wreef. Arroyo Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo Peña geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Guevara passt de bal in één keer door. Salinas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Campos de bal. Salinas rent richting de bal. Salinas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Tamacas kopt de bal weg. Arroyo Peña rent richting de bal. Arroyo Peña geeft een hoge lob. Castillo maakt een snoekduik en kopt de bal. Einstein werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
brns - Alianza F.C. 2:2

73e minuut.
Manrique met een sublieme pass. de Mello is nu in balbezit. Salinas onderschept slim de pass. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Carranza geeft een hoge lob. Arroyo Peña rent richting de bal. Chachagua tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chachagua krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brns 56%, Alianza F.C. 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
brns - Alianza F.C. 2:2