Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.D. FAS eddy
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


14e minuut.
Ramírez rent richting de bal. Ramírez geeft een lange en hoge pass. Cabrera kopt de bal weg. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Inworp. Renderos Iraheta met een snelle inworp. León rent richting de bal. León geeft de bal voor. Chamagua Estrada is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. FAS - eddy 0:1

20e minuut.
Cabrera geeft een hoge lob. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez met een sublieme pass. Galicia rent richting de bal. Galicia haalt uit met een fantastische trap. Barrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.D. FAS - eddy 1:1

27e minuut.
Barahona verovert de bal door een tackle van achteren. Galicia rent richting de bal. Galicia passt de bal met de wreef. Daar is Perales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perales haalt uit met een fantastische trap. Barrera bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Pérez probeert naar een medespeler te passen. Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Renderos Iraheta passt de bal met de wreef. Chamagua Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamagua Estrada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Corona rent richting de bal. Barahona verovert de bal door een tackle van achteren. Barahona passt de bal met de wreef. Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D. FAS 57%, eddy 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.D. FAS - eddy 1:1

70e minuut.
Ponce met een sublieme pass. Galicia is nu in balbezit. Galicia probeert naar een medespeler te passen. Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Klungelig pakt Galicia de bal. Galicia geeft een hoge lob. García met een sublieme pass. Perales is nu in balbezit. Perales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. FAS - eddy 2:1

86e minuut.
Pérez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sánchez is nu in balbezit. Galicia is nu in balbezit. Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Klungelig pakt Pérez de bal. Galicia rent richting de bal. Galicia passt de bal in één keer door. Perales rent richting de bal. Perales haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D. FAS 43%, eddy 57%.
C.D. FAS - eddy 2:1