Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rodas brns
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 13.7
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
hopeless Verdedigen hopeless


1e minuut.
Cárdenas is nu in balbezit. Reynoso verovert de bal door een tackle van achteren. Reynoso probeert naar een medespeler te passen. Salinas rent richting de bal. Salinas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Alarcón met een snelle inworp. Reynoso rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mendoza. Mendoza krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Gil Mosquera rent richting de bal. Gil Mosquera passt de bal zonder na te denken. Chachagua rent richting de bal. Sánchez onderschept slim de pass. Sánchez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Einstein geeft de bal voor. Matassano kopt de bal weg. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pacheco de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Matassano passt de bal met de wreef. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón passt de bal met de wreef. Sánchez rent richting de bal. Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes passt de bal zonder na te denken. Matassano rent richting de bal. Reyes rent richting de bal. Reyes geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sánchez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
rodas - brns 1:0

41e minuut.
Klungelig pakt Guevara de bal. Gil Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil Mosquera passt de bal zonder na te denken. Sánchez rent richting de bal. Sánchez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rodas 42%, brns 58%.
rodas - brns 1:0

48e minuut.
Matassano met de inworp. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán passt de bal in één keer door. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Reyes kopt de bal weg. Gil Mosquera rent richting de bal. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rodas - brns 2:0

64e minuut.
Cárdenas geeft een hoge lob. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara met een sublieme pass. Salinas is nu in balbezit. Salinas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Chachagua geeft een hoge lob. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Molina zijn tegenspeler op de grond. Molina krijgt een gele kaart. Guzmán roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Guzmán kan niet meer verder spelen. Cabañas komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Domínguez onderschept slim de pass. Domínguez passt de bal zonder na te denken. Salinas is nu in balbezit. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez haalt uit met een fantastische trap. Castro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rodas 45%, brns 55%.
rodas - brns 2:0