Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aquilas negras Alianza F.C.
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 14.9
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Villalobos met een sublieme pass. Carranza rent richting de bal. Calero Suárez rent richting de bal. Calero Suárez draait met de bal, schiet en ... Colón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aquilas negras - Alianza F.C. 1:0

10e minuut.
Campos geeft een hoge lob. Villalobos kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Macora Castillo de bal onder controle te krijgen. Calero Suárez rent richting de bal. Calero Suárez schiet op doel. Colón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Macora Castillo geeft een hoge lob. Guzmán kopt de bal weg. Macora Castillo rent richting de bal. Calero Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Calero Suárez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Guzmán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villalobos geeft een lange en hoge pass. Campos kopt de bal weg. Calero Suárez rent richting de bal. Calero Suárez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Calero Suárez is nu in balbezit. Calero Suárez probeert naar een medespeler te passen. Campos rent richting de bal. Carranza onderschept slim de pass. Carranza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Guzmán geeft de bal voor. Carranza kopt de bal weg. Campos rent richting de bal. Carranza onderschept slim de pass. Carranza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aquilas negras - Alianza F.C. 2:0

26e minuut.
Villalobos heeft problemen om de bal te vangen. Manrique onderschept slim de pass. Manrique passt de bal in één keer door. Castillo rent richting de bal. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Manrique onderschept slim de pass. Manrique speelt de bal door. Daar is Cárcamo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carranza is nu in balbezit. Carranza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aquilas negras - Alianza F.C. 3:0

41e minuut.
Machado probeert naar een medespeler te passen. Fonseca geeft een lange en hoge pass. Carranza heeft problemen om de bal te vangen. Calero Suárez is nu in balbezit. Calero Suárez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aquilas negras - Alianza F.C. 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aquilas negras 44%, Alianza F.C. 56%.
aquilas negras - Alianza F.C. 4:0

53e minuut.
Castillo draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Arismendi met een harde bal richting middenveld. Macora Castillo is nu in balbezit. Macora Castillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Villalobos probeert naar een medespeler te passen. Carranza heeft problemen om de bal te vangen. Calero Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero Suárez schiet op doel. Colón maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta passt de bal zonder na te denken. Villalobos is nu in balbezit. Manrique is nu in balbezit. Manrique haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Purdy met een sublieme pass. Macora Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macora Castillo geeft een hoge lob. Daar is Colunga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colunga geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aquilas negras 42%, Alianza F.C. 58%.
aquilas negras - Alianza F.C. 4:0