Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alianza F.C. C.D. FAS
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


4e minuut.
Tamacas onderschept slim de pass. Tamacas speelt de bal door. Manrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo Peña rent richting de bal. Arroyo Peña geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Contreras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Contreras probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza F.C. - C.D. FAS 1:0

9e minuut.
Umanzor probeert naar een medespeler te passen. Galicia is nu in balbezit. Galicia speelt de bal door. Perales is nu in balbezit. Perales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alianza F.C. - C.D. FAS 1:1

19e minuut.
Carranza heeft problemen om de bal te vangen. Galicia bereikt de bal nog maar net als eerste. Galicia passt de bal met de wreef. Perales rent richting de bal. Perales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza F.C. - C.D. FAS 1:2

24e minuut.
Colunga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manrique rent richting de bal. Iraheta Sanabria legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Manrique raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Manrique neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga probeert naar een medespeler te passen. Perales rent richting de bal. Perales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza F.C. - C.D. FAS 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza F.C. 57%, C.D. FAS 43%.
Alianza F.C. - C.D. FAS 1:3

48e minuut.
Inworp. Renderos Iraheta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tamacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Galicia onderschept slim de pass. Galicia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Iraheta Sanabria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iraheta Sanabria geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert de Mello de bal onder controle te krijgen. Perales is nu in balbezit. Perales haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Campos geeft de bal voor. Daar is Barrientos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamacas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tamacas naar de kleedkamers voor een vroege douche. Barrientos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Barrientos kan niet meer verder spelen. Barahona komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Purdy geeft een hoge lob. Inworp. García zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galicia bereikt de bal nog maar net als eerste. Galicia geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Macora Castillo is nu in balbezit. Galicia verovert de bal door een tackle van achteren. Galicia speelt de bal door. Perales rent richting de bal. Perales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
de Mello met een sublieme pass. Purdy is nu in balbezit. Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales haalt uit met een fantastische trap. Colón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza F.C. - C.D. FAS 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza F.C. 66%, C.D. FAS 34%.
Alianza F.C. - C.D. FAS 1:4