Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aquilas negras rodas
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 14.3
poor Schieten poor
hopeless Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Alcántara met een sublieme pass. Calero Suárez is nu in balbezit. Calero Suárez met een sublieme pass. Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza haalt uit met een fantastische trap. Castro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Reyes onderschept slim de pass. Reyes probeert naar een medespeler te passen. Villalobos met een sublieme pass. Carranza rent richting de bal. Carranza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Guzmán met een snelle inworp. Matassano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calero Suárez. Calero Suárez krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara onderschept slim de pass. Gil Mosquera verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez draait met de bal, schiet en ... Arismendi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Machado speelt de bal door. Klungelig pakt Carranza de bal. Calero Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aquilas negras - rodas 1:0

36e minuut.
Calero Suárez geeft de bal voor. Acosta is nu in balbezit. Carranza rent richting de bal. Carranza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aquilas negras - rodas 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aquilas negras 32%, rodas 68%.
aquilas negras - rodas 2:0

81e minuut.
Gil Mosquera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Robles komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aquilas negras 43%, rodas 57%.
aquilas negras - rodas 2:0