Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Selecta 4gnjm543gj6f
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
Klungelig pakt Purdy de bal. Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez met een sublieme pass. González kan de bal niet met de borst controleren. González schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Selecta - 4gnjm543gj6f 1:0

11e minuut.
Huezo geeft een lange en hoge pass. Tobar rent richting de bal. González onderschept slim de pass. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Tobí met een sublieme pass. Purdy heeft problemen om de bal te vangen. Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. González rent richting de bal. González schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Tobar verovert de bal door een tackle van achteren. Tobar geeft een lange en hoge pass. Tobí bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Ronaldo met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selecta 48%, 4gnjm543gj6f 52%.
Selecta - 4gnjm543gj6f 1:0

58e minuut.
Cruz Campo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Léster Blanco met de inworp. Valdez geeft een hoge lob. Araujo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carrillo probeert naar een medespeler te passen. Cabañas heeft problemen om de bal te vangen. Purdy rent richting de bal. Chávez onderschept slim de pass. Chávez draait met de bal, schiet en ... Duarte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Soto geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torres Alegría zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chávez is nu in balbezit. Chávez geeft de bal voor. Duarte bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Selecta - 4gnjm543gj6f 2:0

79e minuut.
Purdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez met een sublieme pass. González is nu in balbezit. González schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selecta 48%, 4gnjm543gj6f 52%.
Selecta - 4gnjm543gj6f 2:0