Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
glenn rey mundo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Duarte heeft problemen om de bal te vangen. Benítez verovert de bal door een tackle van achteren. Benítez passt de bal in één keer door. de Mello rent richting de bal. de Mello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
González Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Santamaría verovert de bal door een tackle van achteren. Santamaría geeft een lange en hoge pass. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
glenn - rey mundo 0:1

13e minuut.
Daar is Torres Alegría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Guerrero zijn tegenspeler op de grond. Guerrero krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Torres Alegría verovert de bal door een tackle van achteren. Torres Alegría met een sublieme pass. Valencia rent richting de bal. González Blanco rent richting de bal. González Blanco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Guerrero rent richting de bal. Guerrero passt de bal zonder na te denken. Castro is nu in balbezit. Castro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
glenn - rey mundo 1:1

35e minuut.
González Blanco geeft de bal voor. Muñoz probeert de bal met de borst te controleren. Muñoz passt de bal in één keer door. de Mello rent richting de bal. de Mello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
glenn - rey mundo 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: glenn 53%, rey mundo 47%.
glenn - rey mundo 1:2

50e minuut.
Duarte rent richting de bal. Figueroa verovert de bal door een tackle van achteren. Figueroa probeert naar een medespeler te passen. Benítez is nu in balbezit. Benítez geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Cuellar is nu in balbezit. González Blanco onderschept slim de pass. González Blanco probeert naar een medespeler te passen. Castro rent richting de bal. Castro schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Contreras de bal onder controle te krijgen. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala speelt de bal door. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz haalt uit met een fantastische trap. Alfaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Torres Alegría geeft een hoge lob. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Figueroa krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Duarte is nu in balbezit. Duarte geeft een hoge lob. Klungelig pakt Santamaría de bal. Castro is nu in balbezit. Castro haalt uit met een fantastische trap. Iraheta Sanabria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: glenn 53%, rey mundo 47%.
glenn - rey mundo 1:2