Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imperial Falcon guillermos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 17
weak Schieten weak
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Dowson Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Noriega tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dowson Prado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dowson Prado zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tomasito Rodríguez kopt de bal weg. Reyes rent richting de bal. Reyes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Falcon - guillermos 0:1

10e minuut.
Tomasito Rodríguez geeft een hoge lob. Daar is Godoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noriega speelt de bal door. Reyes rent richting de bal. Reyes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Inworp. Godoy met de inworp. Barrios probeert naar een medespeler te passen. Pirri Mayorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirri Mayorga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Corona geeft de bal voor. Inworp. Padilla met de inworp. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pirri Mayorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirri Mayorga haalt uit met een fantastische trap. González verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro passt de bal zonder na te denken. Pirri Mayorga is nu in balbezit. Pirri Mayorga schiet op doel. Na een snelle pass probeert Caballero de bal onder controle te krijgen. González bokst de bal weg.

33e minuut.
Velásquez met een sublieme pass. Barrios is nu in balbezit. Reyes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Barrios roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Barrios kan niet meer verder spelen. Ponce komt het veld opgelopen. Zelaya zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Velásquez is nu in balbezit. Velásquez geeft de bal voor. Pirri Mayorga is nu in balbezit. Pirri Mayorga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Salamanca geeft de bal voor. Rugamas is nu in balbezit. Rugamas met een sublieme pass. Noriega is nu in balbezit. Noriega draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Salamanca rent richting de bal. Alfaro onderschept slim de pass. Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Pirri Mayorga is nu in balbezit. Pirri Mayorga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Godoy geeft een hoge lob. Inworp. González met een snelle inworp. Reyes heeft problemen om de bal te vangen. Reyes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperial Falcon 45%, guillermos 55%.
Imperial Falcon - guillermos 0:1

54e minuut.
Tomasito Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Tomasito Rodríguez speelt de bal door. Godoy rent richting de bal. Noriega onderschept slim de pass. Noriega schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ponce heeft problemen om de bal te vangen. Noriega verovert de bal door een tackle van achteren. Reyes rent richting de bal. Noriega rent richting de bal. Noriega schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Godoy verovert de bal door een tackle van achteren. Godoy probeert naar een medespeler te passen. Alfaro controleert de bal met de borst. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes haalt uit met een fantastische trap. Soto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Tomasito Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Tomasito Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Noriega rent richting de bal. Noriega draait met de bal, schiet en ... Barrera probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperial Falcon 73%, guillermos 27%.
Imperial Falcon - guillermos 0:1