Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOS RAIDERS Ambulantes Caracoles
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Carballo geeft een lange en hoge pass. Menjívar speelt de bal door. Daar is Santos Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menjívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Menjívar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Valdez speelt de bal door. Larín is nu in balbezit. Véliz rent richting de bal. Chavarría onderschept slim de pass. Chavarría schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Larín geeft de bal voor. Castillo heeft problemen om de bal te vangen. Larín verovert de bal door een tackle van achteren. Chavarría rent richting de bal. Chavarría haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Castillo is nu in balbezit. Castillo speelt de bal door. Larín is nu in balbezit. Larín passt de bal met de wreef. Chavarría is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Véliz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dowson Prado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Larín rent richting de bal. Larín geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS RAIDERS - Ambulantes Caracoles 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS RAIDERS 56%, Ambulantes Caracoles 44%.
LOS RAIDERS - Ambulantes Caracoles 0:1

53e minuut.
Moscoso geeft een lange en hoge pass. Rubio met een sublieme pass. Chavarría probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Larín bereikt de bal nog maar net als eerste. Larín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Moscoso verovert de bal door een tackle van achteren. Moscoso passt de bal zonder na te denken. Kattan is nu in balbezit. Chavarría verovert de bal door een tackle van achteren. Chavarría draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Chavarría is nu in balbezit. Larín rent richting de bal. Chavarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarría schiet op doel. Gaitán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS RAIDERS - Ambulantes Caracoles 0:2

75e minuut.
Pérez passt de bal in één keer door. Santos Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Ortiz onderschept slim de pass. Santos Ortiz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Torres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Daar is Castillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larín is nu in balbezit. Larín met een sublieme pass. Chavarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarría schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Carballo speelt de bal door. Valdez controleert de bal met de borst. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez verovert de bal door een tackle van achteren. Valdez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kattan met een harde bal richting middenveld. Pérez rent richting de bal. Pérez speelt de bal door. Santos Ortiz rent richting de bal. Santos Ortiz schiet op doel. Torres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS RAIDERS 47%, Ambulantes Caracoles 53%.
LOS RAIDERS - Ambulantes Caracoles 0:2