Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
L.A FIRPO ALIANZ
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


35e minuut.
Cienfuegos is nu in balbezit. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuegos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cienfuegos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L.A FIRPO 52%, ALIANZ 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
L.A FIRPO - ALIANZ 0:0

46e minuut.
Arismendi passt de bal met de wreef. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ronaldo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ronaldo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Cuellar raakt geblesseerd tijdens het duel. Colón met een snel genomen vrije trap. Salinas kopt de bal weg. Daar is Umanzor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Léster Blanco probeert naar een medespeler te passen. Acevedo is nu in balbezit. Iraheta Sanabria is nu in balbezit. Acevedo onderschept slim de pass. Acevedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Valdez is nu in balbezit. Guerra onderschept slim de pass. Guerra geeft de bal voor. Chachagua verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Iraheta Sanabria met een sublieme pass. Guerra heeft problemen om de bal te vangen. Calero Suárez is nu in balbezit. Acevedo rent richting de bal. Acevedo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Léster Blanco met een sublieme pass. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraheta Sanabria rent richting de bal. Acevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Acevedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
L.A FIRPO - ALIANZ 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L.A FIRPO 42%, ALIANZ 58%.
L.A FIRPO - ALIANZ 0:1