Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imperial Falcon LOS RAIDERS
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


20e minuut.
Castillo is nu in balbezit. Barrios onderschept slim de pass. Barrios speelt de bal door. Pirri Mayorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirri Mayorga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Menjívar met een snelle inworp. Daar is Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfaro rent richting de bal. Pérez onderschept slim de pass. Pérez geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Gomez speelt de bal door. Velásquez met een sublieme pass. Kattan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirri Mayorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirri Mayorga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Santos Ortiz is nu in balbezit. Barrios is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santos Ortiz. Barrios wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

32e minuut.
Rubio is nu in balbezit. Velásquez onderschept slim de pass. Velásquez passt de bal met de wreef. Alfaro kan de bal niet met de borst controleren. Alfaro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Larín met een sublieme pass. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carballo. Carballo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperial Falcon 55%, LOS RAIDERS 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Imperial Falcon - LOS RAIDERS 0:0

48e minuut.
Gaitán met een harde bal richting middenveld. Barrios kopt de bal weg. Carballo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pirri Mayorga rent richting de bal. Pirri Mayorga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Velásquez geeft een lange en hoge pass. Barrios rent richting de bal. Klungelig pakt Pirri Mayorga de bal. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Dowson Prado geeft een hoge lob. Velásquez kopt de bal weg. Pirri Mayorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirri Mayorga schiet op doel. Gaitán probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Dowson Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santos Ortiz. Dowson Prado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dowson Prado zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pirri Mayorga rent richting de bal. Pirri Mayorga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Alfaro passt de bal met de wreef. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla passt de bal zonder na te denken. Velásquez is nu in balbezit. Velásquez geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperial Falcon 37%, LOS RAIDERS 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Imperial Falcon - LOS RAIDERS 0:0