Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
guillermos Ambulantes Caracoles
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.7
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Romero Monteagudo met een snelle inworp. Daar is Robles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyes verovert de bal door een tackle van achteren. Noriega bereikt de bal nog maar net als eerste. Noriega haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
guillermos - Ambulantes Caracoles 1:0

6e minuut.
Larín passt de bal met de wreef. Chavarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca rent richting de bal. Chavarría verovert de bal door een tackle van achteren. Chavarría schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Robles passt de bal zonder na te denken. González rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valdez. Valdez krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Carbajal trapt de bal weg. Jiménez kopt de bal weg. Mendoza heeft problemen om de bal te vangen. Chavarría rent richting de bal. Chavarría schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
guillermos - Ambulantes Caracoles 1:1

28e minuut.
González rent richting de bal. Romero Monteagudo is nu in balbezit. Romero Monteagudo geeft een hoge lob. Noriega bereikt de bal nog maar net als eerste. Noriega haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Corona is nu in balbezit. Chavarría verovert de bal door een tackle van achteren. Mendoza maakt een afschuwelijke overtreding. Mendoza is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

35e minuut.
González rent richting de bal. González geeft een hoge lob. Carbajal probeert de bal met de borst te controleren. Noriega is nu in balbezit. Noriega draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tomasito Rodríguez passt de bal in één keer door. Noriega met een sublieme pass. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Noriega rent richting de bal. Noriega haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: guillermos 47%, Ambulantes Caracoles 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
guillermos - Ambulantes Caracoles 1:1

46e minuut.
Daar is González, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González geeft een hoge lob. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Noriega onderschept slim de pass. Noriega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
guillermos - Ambulantes Caracoles 2:1

48e minuut.
Dowson Prado is nu in balbezit. Dowson Prado met een sublieme pass. Chavarría heeft problemen om de bal te vangen. Larín is nu in balbezit. Larín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
guillermos - Ambulantes Caracoles 2:2

56e minuut.
Rugamas is nu in balbezit. Moscoso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rugamas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reyes wilt de vrije trap nemen. Carbajal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
guillermos - Ambulantes Caracoles 3:2

59e minuut.
Chavarría rent richting de bal. Larín rent richting de bal. Chavarría rent richting de bal. Chavarría schiet op doel. González werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
guillermos - Ambulantes Caracoles 3:3

64e minuut.
Daar is Tomasito Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larín rent richting de bal. Tomasito Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Larín verovert de bal door een tackle van achteren. Larín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Larín onderschept slim de pass. Larín speelt de bal door. Valdez rent richting de bal. Valdez geeft een lange en hoge pass. Caballero kopt de bal weg. González kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Robles is nu in balbezit. Tomasito Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasito Rodríguez met een sublieme pass. González is nu in balbezit. González geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: guillermos 60%, Ambulantes Caracoles 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
guillermos - Ambulantes Caracoles 3:3