Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los guapos del colejio XD LOS RAIDERS
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Menjívar geeft de bal voor. Menjívar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Godoy. Godoy krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Handal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Menjívar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Menjívar rent richting de bal. Menjívar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Gaitán met een harde bal richting middenveld. Menjívar kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Santos Ortiz de bal onder controle te krijgen. Santos Ortiz draait met de bal, schiet en ... López maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Véliz geeft een hoge lob. Godoy rent richting de bal. Godoy geeft een hoge lob. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Carballo rent richting de bal. Escobar onderschept slim de pass. Pele Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Escobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escobar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Menjívar rent richting de bal. Menjívar geeft de bal voor. Gil Mosquera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Santos Ortiz is nu in balbezit. Santos Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los guapos del colejio XD - LOS RAIDERS 0:1

38e minuut.
Castillo geeft een hoge lob. Gil Mosquera kopt de bal weg. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Santos Ortiz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los guapos del colejio XD 55%, LOS RAIDERS 45%.
los guapos del colejio XD - LOS RAIDERS 0:1

48e minuut.
Larín geeft een lange en hoge pass. Calderón Sol kan de bal niet met de borst controleren. García is nu in balbezit. Menjívar verovert de bal door een tackle van achteren. Menjívar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Godoy passt de bal met de wreef. Castillo rent richting de bal. Castillo passt de bal met de wreef. Santos Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Ortiz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar speelt de bal door. Pele Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar rent richting de bal. Escobar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los guapos del colejio XD - LOS RAIDERS 1:1

59e minuut.
Menjívar met een sublieme pass. Rubio rent richting de bal. Rubio geeft de bal voor. Santos Ortiz rent richting de bal. Santos Ortiz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Escobar rent richting de bal. Escobar met een sublieme pass. Kattan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pele Zapata onderschept slim de pass. Pele Zapata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Castillo probeert naar een medespeler te passen. Carballo is nu in balbezit. García maakt een afschuwelijke overtreding. García is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Carballo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

69e minuut.
Gil Mosquera kopt de bal weg. Calderón Sol heeft problemen om de bal te vangen. Menjívar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Calderón Sol wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Calderón Sol kan niet meer verder spelen. Salazar komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Castillo onderschept slim de pass. Castillo probeert naar een medespeler te passen. Carballo is nu in balbezit. Escobar is nu in balbezit. Escobar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Salazar heeft problemen om de bal te vangen. Menjívar is nu in balbezit. Menjívar probeert naar een medespeler te passen. Santos Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Ortiz haalt uit met een fantastische trap. López bokst de bal weg.

85e minuut.
Pele Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kattan is nu in balbezit. Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Handal geeft een lange en hoge pass. Véliz is nu in balbezit. Pele Zapata verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar is nu in balbezit. Escobar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los guapos del colejio XD - LOS RAIDERS 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los guapos del colejio XD 55%, LOS RAIDERS 45%.
los guapos del colejio XD - LOS RAIDERS 2:1