Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ambulantes Caracoles HERMOSO
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


22e minuut.
Flores is nu in balbezit. Moscoso verovert de bal door een tackle van achteren. Moscoso probeert naar een medespeler te passen. Chavarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarría haalt uit met een fantastische trap. Contreras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Robles is nu in balbezit. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa passt de bal met de wreef. Punyed heeft problemen om de bal te vangen. Punyed draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Chavarría met een sublieme pass. Dowson Prado heeft problemen om de bal te vangen. Larín rent richting de bal. Chavarría is nu in balbezit. Chavarría draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ochoa is nu in balbezit. Larín verovert de bal door een tackle van achteren. Larín passt de bal in één keer door. Chavarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarría schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Iraheta Sanabria is nu in balbezit. Iraheta Sanabria geeft de bal voor. Castillo is nu in balbezit. Punyed is nu in balbezit. Punyed schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambulantes Caracoles - HERMOSO 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ambulantes Caracoles 46%, HERMOSO 54%.
Ambulantes Caracoles - HERMOSO 0:1

50e minuut.
Robles met een sublieme pass. Larín bereikt de bal nog maar net als eerste. Larín met een sublieme pass. Chavarría rent richting de bal. Chavarría haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Solorzano met een harde bal richting middenveld. Jiménez kopt de bal weg. Chavarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarría draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Solorzano de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Cruz Trinidad geeft een lange en hoge pass. Inworp. Figueroa met de inworp. Larín bereikt de bal nog maar net als eerste. Larín geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Castillo is nu in balbezit. Castillo geeft een lange en hoge pass. Castaño heeft problemen om de bal te vangen. Punyed bereikt de bal nog maar net als eerste. Punyed haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Inworp. Arismendi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Robles rent richting de bal. Castillo onderschept slim de pass. Castillo geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambulantes Caracoles - HERMOSO 0:2

84e minuut.
Romero Monteagudo geeft een hoge lob. Chavarría kopt de bal weg. Klungelig pakt Larín de bal. Chavarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarría haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ambulantes Caracoles 70%, HERMOSO 30%.
Ambulantes Caracoles - HERMOSO 0:2