Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOS RAIDERS L.A FIRPO
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Kattan speelt de bal door. Daar is Menjívar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Iraheta Sanabria zijn tegenspeler op de grond. Iraheta Sanabria krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Lemus verovert de bal door een tackle van achteren. Colón bereikt de bal nog maar net als eerste. Colón passt de bal met de wreef. Arismendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arismendi schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Herrera geeft een lange en hoge pass. Lemus rent richting de bal. Lemus passt de bal met de wreef. Colón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Colón geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra passt de bal met de wreef. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Pérez is nu in balbezit. Pérez met een sublieme pass. Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Santos Ortiz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Cuellar rent richting de bal. Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrillo rent richting de bal. Carrillo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS RAIDERS 49%, L.A FIRPO 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LOS RAIDERS - L.A FIRPO 0:0

62e minuut.
Herrera passt de bal met de wreef. Kattan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kattan geeft een lange en hoge pass. Santos Ortiz rent richting de bal. Santos Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS RAIDERS - L.A FIRPO 1:0

72e minuut.
Klungelig pakt Iraheta Sanabria de bal. Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Santos Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Menjívar onderschept slim de pass. Menjívar met een sublieme pass. Pérez rent richting de bal. Pérez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barraza bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS RAIDERS 50%, L.A FIRPO 50%.
LOS RAIDERS - L.A FIRPO 1:0