Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
equipo ado Celestes Heroes
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.4
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Abrego speelt de bal door. Tobar is nu in balbezit. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar verovert de bal door een tackle van achteren. Tobar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
equipo ado - Celestes Heroes 0:1

17e minuut.
Cisneros speelt de bal door. Berríos is nu in balbezit. Berríos passt de bal in één keer door. Casillas is nu in balbezit. Casillas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cerritos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. León rent richting de bal. Iraheta Sanabria onderschept slim de pass. Iraheta Sanabria geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Fuentes geeft de bal voor. Noriega is nu in balbezit. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Noriega is nu in balbezit. Noriega haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza geeft een hoge lob. Berríos speelt de bal door. Casillas is nu in balbezit. Casillas schiet op doel. Aguilera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: equipo ado 38%, Celestes Heroes 62%.
equipo ado - Celestes Heroes 0:1

48e minuut.
Pérez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cabrera komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy verovert de bal door een tackle van achteren. Godoy met een sublieme pass. Casillas rent richting de bal. Casillas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Mendoza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Godoy rent richting de bal. Met opzet legt Fuentes zijn tegenspeler op de grond. Fuentes krijgt een gele kaart. Godoy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Godoy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Lemus de bal. Casillas rent richting de bal. Casillas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Tobar rent richting de bal. Godoy probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobar schiet op doel. Godoy probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Godoy passt de bal met de wreef. Berríos rent richting de bal. Carranza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carranza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: equipo ado 38%, Celestes Heroes 62%.
equipo ado - Celestes Heroes 0:1