Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
equipo ado la union el salvador
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Gaspar probeert naar een medespeler te passen. Cisneros speelt de bal door. Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraheta Sanabria draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cuellar de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Cisneros geeft een hoge lob. Inworp. Gaspar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galicia bereikt de bal nog maar net als eerste. Galicia geeft een lange en hoge pass. Godoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Carbajal geeft de bal voor. Inworp. Berríos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraheta Sanabria geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
equipo ado - la union el salvador 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: equipo ado 49%, la union el salvador 51%.
equipo ado - la union el salvador 1:0

47e minuut.
Mendoza met de inworp. Galicia rent richting de bal. Galicia met een sublieme pass. Roosevelt Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosevelt Moreira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Abrego is nu in balbezit. Galicia bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrego begaat een overtreding. Abrego krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Godoy met een sublieme pass. Casillas heeft problemen om de bal te vangen. Iraheta Sanabria is nu in balbezit. Casillas is nu in balbezit. Casillas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
equipo ado - la union el salvador 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: equipo ado 41%, la union el salvador 59%.
equipo ado - la union el salvador 2:0