Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
3 toques chalke 04
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez speelt de bal door. Soler rent richting de bal. Soler haalt uit met een fantastische trap. Cruz Trinidad werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
3 toques - chalke 04 0:1

23e minuut.
Portillo rent richting de bal. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Soler rent richting de bal. Soler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
3 toques - chalke 04 0:2

31e minuut.
Valdez geeft een hoge lob. Guerra is nu in balbezit. Guerra passt de bal zonder na te denken. Soler is nu in balbezit. Soler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Guerra is nu in balbezit. Tobí is nu in balbezit. Tobí passt de bal in één keer door. López is nu in balbezit. López schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Valdez geeft een lange en hoge pass. Rugamas rent richting de bal. Soler verovert de bal door een tackle van achteren. Soler schiet op doel. Cruz Trinidad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
3 toques - chalke 04 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3 toques 46%, chalke 04 54%.
3 toques - chalke 04 0:3

48e minuut.
Valdez met de inworp. Portillo speelt de bal door. Tobí bereikt de bal nog maar net als eerste. López rent richting de bal. López schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Renderos Iraheta is nu in balbezit. Valdez is nu in balbezit. Valdez passt de bal in één keer door. Soler rent richting de bal. Soler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Santos Ortiz probeert naar een medespeler te passen. López is nu in balbezit. López draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Tobí verovert de bal door een tackle van achteren. Tobí geeft een lange en hoge pass. Herrera heeft problemen om de bal te vangen. Alfaro rent richting de bal. Alfaro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
López is nu in balbezit. López schiet op doel. Alfaro met een sublieme pass. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
3 toques - chalke 04 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3 toques 52%, chalke 04 48%.
3 toques - chalke 04 0:4