Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chalke 04 3 toques
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Jiménez passt de bal zonder na te denken. Lazo Cruz is nu in balbezit. Lazo Cruz met een sublieme pass. López rent richting de bal. López schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Soler geeft de bal voor. Daar is Alfaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfaro probeert naar een medespeler te passen. López is nu in balbezit. López haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Granados onderschept slim de pass. Portillo rent richting de bal. Aguilera rent richting de bal. Lazo Cruz onderschept slim de pass. Lazo Cruz passt de bal met de wreef. Alfaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Klungelig pakt Portillo de bal. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez passt de bal in één keer door. Soler heeft problemen om de bal te vangen. Soler draait met de bal, schiet en ... Cruz Trinidad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Aguilera geeft een hoge lob. Herrera speelt de bal door. Guerra heeft problemen om de bal te vangen. López rent richting de bal. López schiet op doel. Alfaro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
chalke 04 - 3 toques 0:1

44e minuut.
Daar is López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Granados onderschept slim de pass. López verovert de bal door een tackle van achteren. Lazo Cruz rent richting de bal. Lazo Cruz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chalke 04 55%, 3 toques 45%.
chalke 04 - 3 toques 0:1

50e minuut.
López bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! López raakt geblesseerd tijdens het duel. López neemt de penalty, wat een uithaal! Alfaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chalke 04 - 3 toques 0:2

58e minuut.
Herrera geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alfaro met een snelle inworp. Lazo Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Lazo Cruz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Valdez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Jiménez de bal. Jiménez geeft een hoge lob. Soler is nu in balbezit. Soler haalt uit met een fantastische trap. Cruz Trinidad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Lazo Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazo Cruz passt de bal in één keer door. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López draait met de bal, schiet en ... Alfaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chalke 04 - 3 toques 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chalke 04 58%, 3 toques 42%.
chalke 04 - 3 toques 0:3