Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pacifica F . C F.C Bayern Munchen
442 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten hopeless
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Arroyo Peña geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carballo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quintanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintanilla geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Cruz Campo met een sublieme pass. Tobí met een sublieme pass. Portillo is nu in balbezit. Quintanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintanilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pacifica F . C - F.C Bayern Munchen 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pacifica F . C 57%, F.C Bayern Munchen 43%.
Pacifica F . C - F.C Bayern Munchen 0:1

54e minuut.
Cerritos geeft de bal voor. Herrera is nu in balbezit. Portillo onderschept slim de pass. Portillo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Benítez probeert de bal aan de voet te houden. Portillo is nu in balbezit. Portillo haalt uit met een fantastische trap. Galicia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pacifica F . C - F.C Bayern Munchen 0:2

67e minuut.
Morán geeft een hoge lob. Inworp. Aguilera met de inworp. Alarcón is nu in balbezit. Alarcón probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Tobí geeft een lange en hoge pass. Cerritos kan de bal niet met de borst controleren. Cerritos geeft de bal voor. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo schiet op doel. Galicia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Sagastume verovert de bal door een tackle van achteren. Alarcón met een sublieme pass. Domínguez rent richting de bal. Alvarado onderschept slim de pass. Alvarado draait met de bal, schiet en ... Galicia bokst de bal weg.

88e minuut.
Robles is nu in balbezit. Carballo verovert de bal door een tackle van achteren. Carballo geeft een hoge lob. Portillo rent richting de bal. Portillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pacifica F . C - F.C Bayern Munchen 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pacifica F . C 44%, F.C Bayern Munchen 56%.
Pacifica F . C - F.C Bayern Munchen 0:3