Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cuscatla Águila fenix
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Santos Ortiz is nu in balbezit. Santos Ortiz passt de bal met de wreef. Ayala met een sublieme pass. Cedillos rent richting de bal. Cedillos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Monteagudo rent richting de bal. Santos Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Santos Ortiz speelt de bal door. Cedillos is nu in balbezit. Cedillos schiet op doel. Gaspar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
cuscatla - Águila fenix 0:1

22e minuut.
Martínez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Salinas komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Santos Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Ortiz geeft een hoge lob. Castaño is nu in balbezit. Cedillos verovert de bal door een tackle van achteren. Cedillos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Cedillos rent richting de bal. Monteagudo is nu in balbezit. Cedillos verovert de bal door een tackle van achteren. Cedillos schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cienfuegos de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Ortiz onderschept slim de pass. Salinas verovert de bal door een tackle van achteren. Salinas draait met de bal, schiet en ... Abrego probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cuscatla 71%, Águila fenix 29%.
cuscatla - Águila fenix 0:1

49e minuut.
Acevedo kopt de bal weg. Santos Ortiz rent richting de bal. Santos Ortiz passt de bal zonder na te denken. Cedillos rent richting de bal. Cedillos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Santos Ortiz is nu in balbezit. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas probeert naar een medespeler te passen. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Monteagudo heeft problemen om de bal te vangen. Carranza is nu in balbezit. Monteagudo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carranza roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Carranza kan niet meer verder spelen. Juárez komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo probeert naar een medespeler te passen. Cedillos is nu in balbezit. Cedillos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cuscatla 52%, Águila fenix 48%.
cuscatla - Águila fenix 0:1