Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Destroyer chalke 04
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Guerra passt de bal zonder na te denken. Cerén is nu in balbezit. Cerén geeft een hoge lob. Soler rent richting de bal. Soler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoa met een sublieme pass. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobí bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobí schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo met een sublieme pass. Soler is nu in balbezit. Soler draait met de bal, schiet en ... Espinoza probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Perales neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Destroyer 63%, chalke 04 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Destroyer - chalke 04 0:0

48e minuut.
Soler rent richting de bal. Soler passt de bal met de wreef. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez rent richting de bal. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Perales rent richting de bal. Perales geeft de bal voor. Klungelig pakt Espinoza de bal. Soler is nu in balbezit. Soler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Destroyer - chalke 04 0:1

54e minuut.
Inworp. Argueta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa passt de bal zonder na te denken. Duarte geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Daar is Alarcón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alarcón schiet op doel. Na een snelle pass probeert Polio de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Duarte zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat. Tobí rent richting de bal. Tobí draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Destroyer - chalke 04 1:1

81e minuut.
Aguilera rent richting de bal. Aguilera geeft een hoge lob. Espinoza kan de bal niet met de borst controleren. Soler is nu in balbezit. Soler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Castillo is nu in balbezit. Tobí is nu in balbezit. Tobí passt de bal in één keer door. Alarcón rent richting de bal. Alarcón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Destroyer 42%, chalke 04 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Destroyer - chalke 04 1:1