Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Destroyer 3 toques
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 19.2
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Lazo Cruz speelt de bal door. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro speelt de bal door. Daar is López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Cuco Espino geeft de bal voor. Casillas kopt de bal weg. Renderos Iraheta is nu in balbezit. Alarcón onderschept slim de pass. Alarcón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Renderos Iraheta geeft de bal voor. Inworp. Casillas met een snelle inworp. Tobí bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobí haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Salamanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfaro rent richting de bal. Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Tobí passt de bal in één keer door. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte passt de bal in één keer door. Alarcón rent richting de bal. Alarcón haalt uit met een fantastische trap. Cruz Trinidad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Destroyer 41%, 3 toques 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Destroyer - 3 toques 0:0

51e minuut.
Rugamas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duarte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tobí is nu in balbezit. Tobí schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Alfaro rent richting de bal. Alfaro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Alarcón de bal. Tobí rent richting de bal. Tobí schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Galicia rent richting de bal. Galicia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Santos Ortiz de bal. Tobí is nu in balbezit. Tobí probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Destroyer 58%, 3 toques 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Destroyer - 3 toques 0:0