Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chalke 04 Chimenea FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Calderón Sol is nu in balbezit. Calderón Sol geeft een hoge lob. Jiménez heeft problemen om de bal te vangen. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
chalke 04 - Chimenea FC 1:0

14e minuut.
Cerén met een sublieme pass. Calderón Sol bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón Sol passt de bal in één keer door. Soler is nu in balbezit. Soler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Soler passt de bal met de wreef. Reynoso controleert de bal met de borst. Soler rent richting de bal. Soler schiet op doel. Torres Alegría werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chalke 04 - Chimenea FC 2:0

27e minuut.
Reynoso kopt de bal weg. Cruz Trinidad probeert naar een medespeler te passen. Aguilera probeert de bal aan de voet te houden. Guzmán rent richting de bal. Guzmán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chalke 04 - Chimenea FC 2:1

40e minuut.
Corona geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Guerra de bal onder controle te krijgen. Guerra speelt de bal door. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chalke 04 - Chimenea FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chalke 04 49%, Chimenea FC 51%.
chalke 04 - Chimenea FC 3:1

47e minuut.
Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán probeert naar een medespeler te passen. Daar is Galicia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galicia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chalke 04 - Chimenea FC 3:2

58e minuut.
Cerén met een sublieme pass. Calderón Sol bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón Sol geeft een hoge lob. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler draait met de bal, schiet en ... Torres Alegría kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Reynoso met een sublieme pass. Valdez is nu in balbezit. Valdez probeert naar een medespeler te passen. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
García geeft een hoge lob. Inworp. Valdez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jiménez rent richting de bal. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chalke 04 51%, Chimenea FC 49%.
chalke 04 - Chimenea FC 3:2