Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pacifica F . C Águila fenix
442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


16e minuut.
Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado passt de bal zonder na te denken. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón draait met de bal, schiet en ... Cuellar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alarcón is nu in balbezit. Alarcón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pacifica F . C - Águila fenix 1:0

16e minuut.
Portillo speelt de bal door. Cedillos heeft problemen om de bal te vangen. Alarcón verovert de bal door een tackle van achteren. Alarcón schiet op doel. Cuellar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ayala kopt de bal weg. Klungelig pakt Benítez de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Portillo. Portillo krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Alvarado speelt de bal door. Klungelig pakt Castaño de bal. Herrera is nu in balbezit. Castaño verovert de bal door een tackle van achteren. Castaño geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Valle met een harde bal richting middenveld. Sagastume rent richting de bal. Ayala maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ayala moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ayala schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

43e minuut.
Sagastume rent richting de bal. Carranza rent richting de bal. Sagastume verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pacifica F . C - Águila fenix 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pacifica F . C 39%, Águila fenix 61%.
Pacifica F . C - Águila fenix 2:0

46e minuut.
Portillo probeert naar een medespeler te passen. Cedillos is nu in balbezit. Alarcón is nu in balbezit. Alarcón draait met de bal, schiet en ... Cuellar probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Daar is Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarado geeft een hoge lob. Aguilera kopt de bal weg. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Herrera rent richting de bal. Herrera passt de bal in één keer door. Sagastume is nu in balbezit. Portillo onderschept slim de pass. Portillo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Galicia niet meer kan verder spelen. Estrada komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pacifica F . C 56%, Águila fenix 44%.
Pacifica F . C - Águila fenix 2:0